Snelders: "Fier op deze groep"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Snelders: "Fier op deze groep"
Foto: © SC

Waasland-Beveren had tot de 87ste minuut nog uitzicht op de promotie naar eerste klasse. Maar dan velde Nicolas Timmermans het harde verdict: Bergen naar de elite. “Heel pijnlijk”, zucht aanvaller Kristof Snelders.

“Ik had nochtans het gevoel dat het doelpunt eerder aan onze kant zou vallen”, vervolgt Snelders. “Jammer dat het dan nog op een stilstaande fase gebeurt. Zo’n doelpunt zou eigenlijk nooit mogen vallen.”

Snelders verliet het Stade Leburton in Tubeke vooral met een gevoel van fierheid. “Veel dichter kan je er niet bij zijn. Wij waren voor de eindronde geen favoriet, maar we hebben wel heel lang meegestreden. Deze ploeg heeft een schitterend seizoen achter de rug.”

“En er zit zeker nog rek op deze groep, al zal er hier en daar nog wat moeten bijkomen. Er zullen wel jongens vertrekken. Ik vertrouw erop dat het bestuur al met haar huiswerk bezig is. Favoriet voor de titel?  We gaan die rol zeker niet opeisen.”

“Er zijn nog een pak andere ploegen. Eupen en Charleroi zullen meteen terug naar eerste willen. Antwerp wil eindelijk overgaan. En de Indonesiërs van Visé zijn ook heel ambitieus. Laten we proberen er het best van te maken.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws