D'Onofrio en Conceiçao verlaten Standard

Bart De Wilde
| 206 reacties
D'Onofrio en Conceiçao verlaten Standard
Foto: © SC

Dominique D'Onofrio en Sergio Conceicao verlaten Standard. D'Onofrio koos ervoor zijn contract niet te verlengen en Conceiçao volgde zijn hoofdtrainer.

"De directie heeft mij een voorstel gedaan om nog een jaar door te gaan als trainer, maar zondagavond heb ik beslist om niet op dat voorstel in te gaan en te stoppen als trainer bij Standard", verklaarde Dominique D'Onofrio op de persconferentie. "Het was geen makkelijke beslissing en ik heb veertien jaar alles voor Standard gegeven, maar wil nu iets anders doen. Ik wil wel trainer blijven en heb al aanbiedingen van andere clubs."

Misschien beklaag ik mij later deze beslissing wel, maar ik heb ze nu genomen", ging D'Onofrio verder. "Ik wil wel nog de fans en de staf bedanken voor hun steun en het werk dat ze gedaan hebben."

Sergio Conceiçao volgde zijn hoofdtrainer: "Ik heb altijd verklaard dat ik zou vertrekken als D'Onofrio weg ging. Dus nu neem ik samen met hem afscheid van Standard. Ik wil ook iedereen van Standard bedanken voor alles."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties