Sollied: "Ik ben een halve Gentenaar"

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
Sollied: "Ik ben een halve Gentenaar"
Foto: © SC

Trond Sollied werd vrijdag voorgesteld als de nieuwe trainer van AA Gent. Voor de Noor is het al de derde passage in het Ottenstadion. “Maar nu toont de club meer ambitie.”

Sollied voelt zich goed bij AA Gent. “Ik heb niet getwijfeld. Dit is mijn tweede thuis. Gent was mijn eerste club in het buitenland. Dan ben je emotioneel betrokken bij de club. Ik heb acht jaar in Gent gewoond en ben een halve Gentenaar geworden”, zegt de Noor aan de VRT.

De Noor ziet ook een vooruitgang bij de Oost-Vlaamse club. “Gent heeft nu meer ambitie. De club heeft duidelijk een paar sprongen gemaakt. Ik ben ook onder de indruk van de spelersgroep en zie veel potentieel. Spelers die nu nog naar Gent komen, moeten beter zijn dan de jongens die er nu rondlopen.”

“Zelf heb ik ook meer ervaring opgedaan bij andere clubs en door andere culturen. Ik ben een betere trainer geworden.” Sollied liet deze keer geen clausule in zijn contract opnemen voor een mogelijk vertrek. “Ik heb getekend voor twee jaar en na die periode zullen we bekijken hoe de toekomst eruit ziet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties