Galatasaray wil drie Atlético Madrid-spelers
Melissa Maes
| 14 reacties
Galatasaray wil drie Atlético Madrid-spelers
Foto: © SC

Galatasaray is vastberaden volgend seizoen opnieuw Turks kampioen te worden. Om dat te bewerkstelligen is de club in gesprek met Atlético Madrid over Diego Forlan, José Antonio Reyes en Tomas Ujfalusi.

Galatasaray hoopt Diego Forlan, José Antonio Reyes en Tomas Ujfalusi zo snel mogelijk te kunnen presenteren. Het drietal kan op die manier vanaf het begin de voorbereiding op volgend seizoen meemaken. Het is niet duidelijk hoe de huidige stand van zaken is in de onderhandelingen.

De 33-jarige Ujfalusi was het afgelopen seizoen nog een belangrijke kracht in de defensie van Atlético Madrid , maar staat toch open voor een transfer. Dat geldt ook voor de 27-jarige Reyes. De Spaanse vleugelspits is namelijk ontevreden over het vertrek van trainer Quique Sánchez.

Een vertrek van Forlan hangt al een tijdje in de lucht. De Uruguayaan werd vorige zomer nog uitgeroepen tot de beste speler op het WK in Zuid-Afrika, maar raakte bij Atlético Madrid zijn basisplaats kwijt. De spits staat ook in de belangstelling van enkele Engelse en Italiaanse clubs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties