Tienduizendste Clubabonnement de deur uit

Tienduizendste Clubabonnement de deur uit
Foto: © SC

Club Brugge heeft dinsdag de kaap van tienduizend verkochte abonnementen gerond. Dat is tien procent beter dan vorig seizoen na evenveel verkoopsdagen in de voorrangsperiode.

Arsène Van Houcke uit Wetteren heeft het tienduizendste abonnement in zijn bezit. De 59-jarige Oost-Vlaming schafte zich vijf abonnementen in de Oosttribune van het Jan Breydel-stadion aan. Van Houcke kreeg bij zijn abonnement een Vivabox Tournée Générale cadeau.

“Ik kom tweewekelijks naar Club, samen met een paar familieleden en vrienden. Nooit heb ik getwijfeld om mijn abonnement te verlengen. Net als zoveel andere blauw-zwarte supporters sta ook ik te popelen om het nieuwe Club aan het werk te zien.”

De verwachtingen zijn groot: “Vorig jaar speelden we de ene week als kampioenen en de week erop als een tweedeklasser. Die wisselvalligheid moet er uit. Ook droom ik ervan om komend seizoen de top twee te halen en als het even kan weer eens een prijs te winnen.”

Van Houcke gaat zijn tiende seizoen in als trouw supporter van Club Brugge. “Voor die periode trok ik naar Gent, maar de speelstijl van Club en het enthousiasme op de tribunes hebben mij definitief voor FCB doen kiezen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties