"Beerschot krijgt 10 op 10 van licentiecommissie"

Steurbaut Kersten
| 69 reacties
"Beerschot krijgt 10 op 10 van licentiecommissie"
Foto: © SC

De supporters van Beerschot kunnen terug op hun beide oren slapen. De Antwerpse club kreeg een positieve evaluatie van de licentiecommissie. “Financieel zit het goed”, zegt managing director Patrick Vanoppen.

Glen De Boeckliet zaterdag nog een ballonnetje op over de financiële toestand van Beerschot. “Ik heb nog geen euro van mij ontslagvergoeding ontvangen”, aldus de nieuwe trainer van het Nederlandse VVV Venlo.

Beerschot kreeg zaterdag echter een positief rapport van licentiemanager Roland Tis. “Een tien op tien”, meldt de Antwerpse club trots op zijn website. “Perfecte cijfers.”

“Dat wil zeggen dat Beerschot tijdens deze tussentijdse controle aan alle licentie-eisen voldoet”, zegt Vanoppen. “Alle betalingen zijn in orde, die aan andere clubs, lonen en pensioenbijdragen, RSZ-afdrachten en bondstaksen.”

Beerschot moet zich maandag ook niet meer aanbieden in Brussel om tekst en uitleg te geven. “Financieel zit het dus goed bij Beerschot, al blijven we zeer nauwlettend toekijken over onze inkomsten en uitgaven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties