Vossen: "Ik ben niet bezig met een transfer"

Fabian Morren
| 15 reacties
Vossen: "Ik ben niet bezig met een transfer"
Foto: © SC

Jelle Vossen mag weer met de pers praten. "Bevestigen wordt een hele uitdaging", beseft de topschutter van Racing Genk in HLN.

Vossen praat niet meer over een vertrek. "Ach, ik heb ook geen zin om transfergeruchten te lanceren", zegt de Rode Duivel. "Ik zie ook niet in waarom ik me geen 100% op Genk zou concentreren. Er is geen sprake van iets anders. Ik ben sowieso niet iemand die druk bezig is met transfers, tot er echt iets concreets komt - de rest is voor papa."

"Ik ga de komende weken gewoon alles geven voor Genk. Zoals ik dat altijd heb gedaan. Die Europese wedstrijden zijn zo belangrijk. En ik kijk er ook enorm naar uit."

"Vorig seizoen nam ik een fantastische start. Ik besef dat ik daar hoogstwaarschijnlijk geen twee jaar op rij in zal slagen. Ik ga gewoon mijn best doen voor de ploeg en proberen mijn doelpuntje mee te pikken. Af en toe denk ik nog eens aan de verloren topschutters-titel maar ik zie dat niet als een mislukking."

"Natuurlijk had ik graag op die erelijst gestaan, maar mijn seizoen kon niet meer stuk met de titel. We moeten dat nu zien te bevestigen: de ploeg, ik persoonlijk. Een hele uitdaging, een moeilijke ook, maar ik sta te popelen", aldus Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties