Diego Capel tiende aanwinst Sporting Lissabon

Jelle Vereecke
| 7 reacties
Diego Capel tiende aanwinst Sporting Lissabon
Foto: © SC

Sporting Lissabon is actief op de transfermarkt. Met Diego Capel haalden de Portugezen al hun tiende aankoop binnen. De vraag is of Sporting nog geld zal overhebben voor de aankoop van Steven Defour.

Diego Capel is een 23-jarige linkerflankspeler die overkomt van Sevilla. De tweevoudig Spaanse international zat daar vorig jaar echter meer op de bank dan hem lief is. Capel had nog een contract tot 2014 bij Sevilla, maar verkast nu dus voor ongeveer zes miljoen euro naar Portugal.

Voor Sporting Lissabon is Capel al de tiende aanwinst. De Portugese club versterkte zich eerder al met Ricky van Wolfswinkel, Marcelo Boeck, Oguchi Onyewu, Stijn Schaars, Santiago Árias, Alberto Rodríguez, André Carrillo, Luís Aguiar en Diego Rubio.

De transfer van Capel wijst er misschien op dat Steven Defour geen prioriteit meer is voor Sporting. Defour leek naar Moskou te trekken, maar naar verluidt zou Sporting Lissabon de afgelopen dagen in de dans gesprongen zijn. De vraag is of de Portugezen nog geld op tafel zullen leggen voor de Standard-middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties