Lierse is geen partij voor efficiënt Levante

Lierse oefende op zijn fandag tegen het Spaanse Levante. Het verloor met zware cijfers: 2-6.

Lierse moest het spel ondergaan tegen de Spaanse eersteklasser. Aan de rust stond het al met 1-3 in het krijt. Sonck kon na de pauze nog tegenscoren op penalty, maar Lierse slikte ook in de tweede helft nog drie doelpunten.

Wahed speelde zijn laatste minuten in het shirt van Lierse. Hij keert om familiale redenen terug naar zijn thuisland.

Lierse: Kawashima, Sonck, Vandooren (76' Dequevy), Claasen, Frans (46' Saidi), Ayew, Mo Wahed (5' Elgabas), Mathisen (62' Kovacs), Andreasson, Davids (46' Gaxa), Maric

Doelpunten: 14' Wellingtong 0-1, 20' X. Torres 1-1 (own), 28' X. Torres 1-2, 37' Rafa Jordá 1-3, 51' Farinós 1-4, 62' Sonck 2-4 (pen), 82' Rafa Jordá 2-5, 88' Rafa Jordá 2-6