Janssens: "Mogelijk nog versterking halen"

Jarryd Naegels
| 22 reacties
Janssens: "Mogelijk nog versterking halen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse-trainer Chris Janssens zag centraal op het middenveld twee spelers vertrekken zonder dat er versterking kwam. "Maandag zit ik samen met het bestuur."

Benjamin Nicaise verkast naar Bergen en Mohamed Abdel Wahed keert terug naar Egypte. Daarmee ziet Janssens twee centrale middenvelders Het Lisp verlaten. "Onze kern blijft groot genoeg om dat op te vangen."

Toch staat de trainer van De Pallieters niet weigerachtig tegenover vers bloed. "De technische staf en de directie zitten maandag samen. Als er zich een mogelijkheid voordoet, dan zullen we daar over nadenken. Al moet een nieuweling wel een echte versterking zijn."

Marvin Wijks wordt genoemd als mogelijke versterking. "Hij kan voetballen", weet Janssens in Het Nieuwsblad. "Er zijn enkele afspraken gemaakt met hem. In de loop van deze week zal er een beslissing vallen."

En wat met Tomasz Radzinski? "Hij heeft fantastische prestaties verricht voor Lierse", aldus de trainer. "Maar een eventuele contractverlenging is niet aan de orde denk ik. Bovendien mogen we niet vergeten dat Lierse nog steeds een grote kern heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties