Vleminckx: "Discussie over goal maakt mij niet uit"

Nico Wieme
| 18 reacties
Vleminckx: "Discussie over goal maakt mij niet uit"
Foto: © SC

Het was Björn Vleminckx die Club Brugge tegen Westerlo de weg naar een grote zege wees. Of toch niet? "Ik denk dat ik de bal als laatste raakte, maar blijkbaar is niet iedereen daar van overtuigd. So what? Die 1-0 is wat telde op dat moment."

Heeft Björn Vleminckx nu gescoord tegen Westerlo of was het een owngoals van Wouter Corstjens? De blonde van Puurs is duidelijk: "Natuurlijk heb ik gescoord. Ik tikte de bal over Yves De Winter en via mijn voetpunt ging hij binnen. Blijkbaar is daar discussie over en zou Corstjens de bal in doel gewerkt hebben. Ah, het maakt mij niet. Dat we toen op 1-0 kwamen, dat is wat telde."

De Clubaanvaller had ook gezien dat zijn ploeg voor de rust vierkant draaide. "De eerste helft hadden we het heel moeilijk. Gelukkig komt die 1-0 er en uiteindelijk hebben we Westerlo nog afgemaakt. De Kempenaren kwamen hier enkel verdedigen en dat is hun recht. Wij probeerden het eerst te veel door het centrum."

Gekochte ploeg

Club heeft zijn start niet gemist en lijkt al op toerental te draaien. Kan je dan toch een ploeg kopen? "Een ploeg kopen? Neen, want we hebben wel zes weken voorbereiding achter de rug waar we echt op automatismen hebben getraind. Vandaag kunnen we even genieten, vanaf maadag moet de focus op Qarabag liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties