Standard op zoek naar goals in Zürich

Fabian Morren
| 148 reacties
Standard op zoek naar goals in Zürich
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard moet vanavond in Zürich proberen een ticket voor de vierde voorronde van de Champions League proberen af te dwingen. In de heenwedstrijd speelden de Rouches 1-1 gelijk.

Standard had in de heenwedstrijd de betere kansen, maar mocht nog blij zijn dat Gonzalez in extremis een gelijkspel uit de brand sleepte. Dat betekent wel dat de Rouches straks moeten scoren in Zwitserland. Net daar knelt het schoentje in de eerste weken van het nieuwe seizoen. 

Zo'n 1.500 fans zullen meereizen naar Zwitserland. Voorzitter Roland Duchâtelet blijft thuis vanwege zaken. "Ik voel aan de hele groep dat iedereen de kwalificatie wil. Als je bij Standard speelt en de grote dag is daar, dan moet je er staan", aldus trainer José Riga.

De trainer van Zürich, Urs Fischer, heeft geen reden om euforisch te zijn. Ondanks de goede uitganspositie loopt het niet bij de Zwitsers. Zürich verloor al drie keer in de eigen competitie en de crisis loert om de hoek.

Opare en Pocognoli komen bij Standard weer in de ploeg nadat ze rust kregen tegen Bergen. Het is nog afwachten wie de voorkeur krijgt naast Buyens: Camara of Gonzalez. Defour en Mangala reisden niet mee vanwege transferbeslommeringen.

De wedstrijd is straks live te volgen op onze website vanaf 20.15 uur!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties