Anderlecht legt Canesin tot 2016 onder contract

Anderlecht legt Canesin tot 2016 onder contract
Foto: © SC

Fernando Canesin heeft een nieuw contract bij Anderlecht ondertekend. De Braziliaanse aanvallende middenvelder blijft nu tot medio 2016 bij de Brusselse club.

Canesin is één van de opkomende talenten bij Anderlecht. De technisch vaardige speler kreeg in de eerste wedstrijd tegen Leuven reeds een basisplaats en lijkt op weg om de nieuwe publiekslieveling van het Astridpark te worden.

“Fernando Canesin is een voorbeeld voor vele jongeren", aldus manager Van Holsbeeck. "De mentaliteit die hij aan de dag legde om door te breken bij RSCA is exemplarisch te noemen. Zijn talent staat buiten kijf en hij heeft nog een ruime progressiemarge. Dat hij het op korte tijd schopte tot de A ploeg is vooral te wijten aan zijn uitstekende instelling."

"Zo leerde hij op korte tijd Frans om zich zo snel mogelijk te kunnen integreren in België. Fernando Canesin Matos  is een wissel voor de toekomst en past, als voetballer, bij de voetbalstijl die RSCA nastreeft. De contractverlenging past in de strategie van de club om jong talent voor lange tijd aan Sporting te binden", besluit Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties