Suarez: "Ik moet iets egoïstischer worden"

Suarez: "Ik moet iets egoïstischer worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez heeft zijn kwelgeesten verbannen. De Argentijn vlamde tegen KV Mechelen als nooit ter voren. Hij zorgde met een knal vanop 25 meter voor de verlossing.

Twee uitblinkers bij Anderlecht tegen KV Mechelen: Canesin en Suarez. "Ik doe nochtans niets anders dan gewoonlijk", aldus Suarez. "Op training geef ik me voluit, maar ik zie ook wel dat ik momenteel aan een hoog niveau aan het voetballen ben."

De goal was echt wel een pareltje. "Ik had mijn oog op de bal en toen ik opkeek zag ik niemand mij iets in de weg leggen. Ik heb dan maar getrapt. Ik zou dat meer moeten doen, iets egoïstischer worden, want normaal zou ik in zo'n geval voor een pass kiezen. Ik heb vertrouwen en voel dat ik mijn plaats heb in deze ploeg."

Jovanovic werd met veel toeters en bellen vandaag binnengehaald. Een nieuwe concurrent voor Suarez. "Ik wil met hem samenspelen. Ik speel graag met zulke spelers. Biglia is er ook zo eentje. Kijk wat hij voor de ploeg doet vandaag. Hij is echt de moter van dit Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties