Kan OH Leuven ook buitenshuis stunten?

Maarten Verhoeven
| 8 reacties
Kan OH Leuven ook buitenshuis stunten?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de zege tegen Anderlecht wacht voor OH Leuven een bezoek aan het Regenboogstadion, waar het Zulte Waregem partij geeft. Op de eerste speeldag haalde Essevee een verdienstelijk gelijkspel tegen Lokeren. Nu willen ze tegen promovendus OHL de drie punten thuis houden.

Zulte Waregem speelt voor het eerst in zijn vernieuwde stadion. Het moet het wel stellen zonder de geschorste Hyland. Habibou en Naessens ontbreken wegens blessures.

OH Leuven kan geen beroep doen op Van Goethem, die maanden buiten strijd is. Benieuwd of Patrick Amoah een basisplaats krijgt na zijn puike invalbeurt van vorige week. Of gebruikt Ronny Van Geneugden hem opnieuw als supersub.

Scheidsrechter aan de Gaverbeek is Gunter Boelen.

U kan de match vanaf 20 uur LIVE hier volgen.

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, De Fauw, D'Haene, Maréval, Hamalainen, Milunovic, Colpaert, Delaplace, Matton, Trajkovski, Rossini

OH Leuven: Lenaerts, Boi, Hayen, Raymaekers, Roelandts, Annys, Remacle, Ruytinx, De Vriese, Amoah, Diandy

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Zulte Waregem is favoriet. Een gokje op OH Leuven daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Zulte Waregem de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 255 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OH Leuven wint u 660 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties