Terugkeer van Losada bij Beerschot

Melissa Maes
| 22 reacties
Terugkeer van Losada bij Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot en AA Gent strijden zaterdagavond voor de eerste drie punten van het nieuwe seizoen. Beide ambitieuze ploegen verloren hun eerste competitiematch en willen zich vanavond maar al te graag bewijzen.

Beerschot ontvangt zaterdag in eigen huis de Buffalo’s. Nadat Hernan Losada geschorst was voor de openingsmatch, wil de Argentijn nu graag zijn belang voor het elftal tonen. AA Gent mist al enkele spelers waardoor coach Trond Sollied meteen moet beginnen puzzelen.

AA Gent mist de geschorste Valery Nahayo. Stef Wils zou die positie het best kunnen invullen, maar die is geblesseerd aan de hamstrings. Kan Sollied het vraagstuk oplossen? Schuift de Noor César Arzo terug naar de verdediging en komt Bernd Thijs op de positie van verdedigende middenvelder? Of ligt de oplossing bij Marko Suler?

Beerschot heeft af te rekenen met twee geblesseerde spelers, Roni Porokara en Johanna Omolo. Trainer Jacky Mathijssen kan deze match wel rekenen op Losada. De Argentijn komt opnieuw 'thuis' na omzwervingen bij Anderlecht, Heerenveen en Charleroi. Losada krijgt waarschijnlijk de voorkeur op Bart Goor.

Bent u benieuwd naar het verloop van deze wedstrijd? Volg de match hier live.

Opstellingen:
Beerschot:
Kaminski, Malul, Kagelmacher, Mikulic, Van Der Heyden, De Decker, Losada, Delic, François, Sidibe en MacDonald

AA Gent: Boeckx, Baric, Ba, Arzo, Suler, Thijs, Jørgensen, Smolders, Ljubijankic, Mboyo en El Ghanassy

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties