Reactie Koster: "Wedstrijd met twee gezichten"

Maarten Verhoeven
| 97 reacties
Koster: "Wedstrijd met twee gezichten"
Foto: © SC

Bij Club overheerste achteraf natuurlijk teleurstelling. In de laatste minuut gaf het een bijna zekere overwinning nog uit handen.

Trainer Adrie Koster baalde na afloop van de wedstrijd. "De eerste helft was niet te vergelijken met de tweede. Het was echt een wedstrijd met twee gezichten. Maar een match duurt negentig minuten en we hadden moeten geconcentreerd blijven."

"Wat we de tweede helft lieten zien was niet goed. Een 0-3 voorsprong moet je gewoon vasthouden. De jongens hadden zelf met een oplossing moeten komen na de 1-3. We moesten meer bewegen en de bal het werk laten doen in het laatste half uur."

"Over het eerste uur ben ik tevreden. We waren heer en meester en het tempo lag hoog. Maar uiteindelijk overheerst teleurstelling. Een bijna gewonnen wedstrijd nog uit handen geven valt niet goed te praten. Het laatste half uur was het voetbal weg en was er geen beleving meer. We zochten ook te vaak de moeilijke oplossing, terwijl we het gewoon simpel moesten houden. Dit valt moeilijk te verteren", besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties