Reactie Vanhaezebrouck: "We hadden zelfs de beste kansen"

Fabian Morren
| 6 reacties
Vanhaezebrouck: "We hadden zelfs de beste kansen"
Foto: © SC

Kortrijk vierde het behaalde punt bij Westerlo als een overwinning. Niet onlogisch, want de Kortrijkzanen beëindigden de wedstrijd met negen.

"Vooraf vroeg ik me samen met mijn assistent af wat we van een gelijkspel zouden denken", vertelde Vanhaezebrouck. "Langs de ene kant zou dat niet slecht zijn, zeker niet op Westerlo. Aan de andere kant zijn we een team dat steeds voor de overwinning wil gaan. Maar als je me dan vraagt of ik na de wedstrijd tevreden ben met dit gelijkspel kan ik enkel maar ja zeggen."

"Met negen man hadden we zelfs nog de beste kansen om te scoren. Eigenlijk hadden we moeten scoren, maar met z'n negenen zijn er toch verzachtende omstandigheden. Ik ben heel tevreden over de prestatie van mijn spelers."

Vanhaezebrouck is overigens van plan om nog eens te gaan praten met de Oussalah en Zukanovic. "Op sommige momenten moeten we nog slimmer zijn. Die tweede gele kaart van Zukanovic na een tackle aan de cornervlag, is echt onnodig. We moeten in de toekomst daar onze lessen uit trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties