Vazquez: "Kwaliteit genoeg bij Club om prijzen te pakken"

Fabian Morren
| 148 reacties
Vazquez: "Kwaliteit genoeg bij Club om prijzen te pakken"
Foto: © SC

Victor Vazquez moest de nieuwe draaischijf worden bij Club Brugge en lost die verwachtingen in de eerste wedstrijden al behoorlijk in. De Spanjaard voelt zich dan ook prima in zijn nieuwe omgeving.

"Ons spelniveau laat het soms nog eens afweten zoals in de tweede helft op STVV. Maar hoe meer we zullen trainen, hoe beter het samenspel zal gaan. Ik mis nog een beetje ritme. Ik kan op dat vlak nog wat progressie boeken. Het niveau bij Club vind ik in elk geval best hoog. Er is volgens mij voldoende kwaliteit aanwezig om prijzen te pakken", vertelt Vazquez op de website van Club Brugge.

De voormalige speler van Barcelona B moet zich wel nog aanpassen aan de Belgische competitie. "Het is best aanpassen voor mij. Ik ben het niet gewoon om zoveel te lopen zonder bal. Bij Barcelona speelde het spel zich af op een korte afstand", zegt Vazquez.

"De technische spelers zoals Nabil, Rafa en Vadis spelen al in 1 à 2 toetsen. Dat kun je niet van alle spelers verwachten. Barcelona serveert het beste voetbal van de wereld. Het is makkelijk om je als speler aan het Barcelona systeem aan te passen. Persoonlijk vind ik het moeilijk om uit dat systeem te treden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties