Koster: "Het mag ons geen tweede keer overkomen"

Fabian Morren
| 21 reacties
Koster: "Het mag ons geen tweede keer overkomen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge krijgt vanavond het bezoek van promovendus Oud-Heverlee Leuven. Club heeft wat goed te maken nadat het vorige week een 0-3- voorsprong uit handen gaf. "Ons vizier staat nu op OHL."

"Wat tegen STVV gebeurd is, mag ons geen tweede keer overkomen. We dachten aan de rust dat de wedstrijd gespeeld was. Daardoor waren we nadien minder geconcentreerd. Ik ben een paar dagen niet goed geweest van die wedstrijd", bekent Adrie Koster.

"Gelukkig hadden veel spelers interlandverplichtingen, waardoor ze in een andere omgeving zaten en die 3-3 van zich af konden spelen", vervolgt de de Nederlandse oefenmeester in de kranten. "Pas vrijdag heb ik nog eens op de wedstrijd teruggeblikt. Eerder had geen zin, want de groep was toen niet voltallig. Het was trouwens een lange bespreking. Niet alleen over Sint-Truiden, maar ook over OHL. Ons vizier staat nu op die wedstrijd."

Koster is op zijn hoede voor de komst van OHL. Ze hebben het Anderlecht knap lastig gemaakt Dat zegt iets over het enthousiasme en kwaliteiten van de spelers. Zo zie je ook dat je over niemand heen loopt. Je moet elke ploeg serieus nemen. Wat Anderlecht tegen OHL meemaakte, is een waarschuwing voor ons. We mogen niet denken dat het op papier een gemakkelijke wedstrijd wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties