Peter Maes: "Nee, ik ga niet naar Genk"

Sam Soetaers
| 66 reacties
Peter Maes: "Nee, ik ga niet naar Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RC Genk moet op zoek gaan naar een nieuwe coach. Verschillende namen doken de voorbije dagen al op en daar mag nu ook de naam van Peter Maes aan toegevoegd worden. Al ontkent de coach van Lokeren met klem dat hij naar Genk gaat.

“Ik wil heel duidelijk stellen dat ik niet gecontacteerd ben door Genk”, weerlegt Peter Maes de geruchten in HLN. “Bij een club als Lokeren moeten spelers geduld hebben en door goede prestaties een mooie carrière uitbouwen. Dat geldt ook voor de trainer. In die filosofie zou het van mij ongepast zijn om weg te gaan bij Lokeren.”

“Ik heb zeker mijn mening over het vertrek van Vercauteren, maar ik respecteer zijn beslissing. Ik kan me heel goed inbeelden waarom hij dat gedaan heeft. In het voetbal mag je nooit 'nooit' zeggen, maar vandaag is mijn situatie anders.”

“Als ik bij Lokeren moet vertrekken, gaat dat de club veel geld kosten. Dat is een afspraak gemaakt met de voorzitter en dat zie ik ook niet gebeuren. Ik voel een enorme drang om de strijd aan te gaan en al het goede over Lokeren te bevestigen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties