Vadis Odjidja: "Heb de ploeg moed ingesproken"

Tomas Taecke
| 62 reacties
Vadis Odjidja: "Heb de ploeg moed ingesproken"
Foto: © SC

Vadis Odjidja kwam samen met zijn ploeg pas na één derde wedstrijd boven water. De middenvelder nam zijn spelers op sleeptouw om de scheve situatie recht te trekken.

"Bij de rust heb ik de groep gevraagd om vechtlust te tonen", kent Vadis zijn verantwoordelijkheden. "We wilden scherp aan de wedstrijd beginnen maar kwamen er pas na dertig minuten aan te pas. De eerste helft was Zulte Waregem veel beter", erkent de spelverdeler. "Dat we ons terug in de wedstrijd knokten geeft wel vertrouwen. In de tweede helft kregen we ook de kansen om de volle buit mee te nemen", weet Vadis.

Vadis wil het incident met Koster na de vroege wissel van Vazquez niet opblazen: "Aan de rust zei ik tegen Vazquez dat er vaak zo'n wedstrijden zijn waarin je om tactische redenen al snel naar de kant gehaald wordt. Hij was ontgoocheld, het publiek speelt er wat op in wat het alleen maar erger maakt. Toch is er niets aan de hand, een speler moet het ook niet altijd eens zijn met zijn trainer. Vazquez en onze coach zullen dit wel als volwassen mensen bespreken en afhandelen", reageert Vadis diplomatisch.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties