Suler: "Ik wil absoluut weg bij Gent"

Jarryd Naegels
| 18 reacties
Suler: "Ik wil absoluut weg bij Gent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marko Suler is ongelukkig bij AA Gent. De Sloveen mag niet op zijn positie spelen en werd het afgelopen weekend al na veertig minuten gewisseld. "Ik zoek 110 procent naar een andere club."

Coach Trond Sollied postte Suler op de linksachter tegen Westerlo. "Hij maakt te vaak een foutje om hem centraal te laten staan", was de Noor zijn uitleg. Gevolg: de Sloveen speelde een draak van een wedstrijd op de linksback.

"Mijn prestatie was niet goed tegen Westerlo", geeft Suler toe in Het Nieuwsblad. "Ik kan de coach mijn vervanging dan ook niet verwijten. Maar wat wil je als ik niet op mijn plaats mag spelen? Linkachter is echt mijn plek niet."

"Iedereen weet dat dit niet mijn beste positie is", aldus de Sloveense international. "Niemand heeft mij ooit eerder verteld dat ik een linksachter ben. Sollied ziet het blijkbaar anders."

Volgens de verdediger is een transfer de enige uitweg. "Ik zie het niet zitten om een heel seizoen op die positie te spelen. Deze situatie dwingt mij om andere oorden op te zoeken. Ik ben 110 procent op zoek naar een andere ploeg."

Manager Michel Louwagie wil graag meewerken aan een vertrek. "Als Suler zich niet kan schikken naar het clubbelang, is een transfer de beste oplossing. We zitten nu te wachten op de aanbiedingen waarmee hij al zolang schermt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties