Barda: "Belgische competitie niet slechter dan die van Israël"

Fabian Morren
| 64 reacties
Barda: "Belgische competitie niet slechter dan die van Israël"
Foto: © SC

Elyaniv Barda kijkt uit naar de nieuwe confrontatie met Maccabi Haifa. Een plek in de groepsfase van de Champions League is de inzet.

Fabian Morren vanuit Genk

Na de makke prestatie van Racing Genk in de heenwedstrijd stonden de Israëlische kranten vol van het feit dat de Belgische competitie nog slechter is dan die van Israël. "Onze eerste helft was van een bedenkelijk niveau, maar om nu daarom te concluderen dat het Belgische niveau minder is, is wel heel voorbarig", bijt Barda van zich af.

"Ik herinner me nog dat we met Hapoel Tel Aviv makkelijk wonnen in Parijs van PSG. Is daarom de Franse competitie slechter dan de Israëlische? Ik denk het niet. Of we een antwoord klaar hebben op die slechte eerste helft? Daar zijn we niet mee bezig, we willen enkel naar die groepsfase."

Barda steekt niet onder stoelen of banken dat de druk groot is. Bovendien was er Vercauteren die vertrok. "Er is druk, dat is duidelijk. Over die trainerswissel is al genoeg gezegd. We moeten nu gefocust blijven op de Champions League, de rest is bijzaak. We hebben goeie huptrainers en daar heb ik vertrouwen in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties