Coach Bursaspor: "Op twee minuten kan wedstrijd er anders uitzien"

Coach Bursaspor: "Op twee minuten kan wedstrijd er anders uitzien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ertugrul Saglam, coach van Bursaspor, gelooft nog volop in de kansen van zijn ploeg tegen Anderlecht. "Het komt er op aan om als eerste te scoren", aldus Saglam.

Bij de Turkse journalisten is het geloof in de ploeg wat minder, maar Saglam heeft er nog goede moed in. "Vorige week lieten we niet zien wat we eigenlijk waard zijn. We kunnen veel beter en hebben ook onze lessen getrokken uit de fouten die we vorige week maakten. Natuurlijk is het een nadeel om een 2-1 te moeten ophalen, maar in het voetbal kan een wedstrijd op twee minuten tijd er helemaal anders uitzien."

"We hebben een grote kans gemist thuis, maar we geloven er nog steeds in. Deze ploeg heeft geen al te beste indruk nagelaten in de CL", aldus Saglam die in vergelijking met vorige week drie spelers thuisliet. "Deze ploeg heeft tijd nodig en moet ervaring opdoen."

Ook Saglam had gehoord van het droeve nieuws omtrend de zoon van Dieumerci Mbokani. "Ik wil mijn steun aan hem betuigen en hem innige deelneming wensen. Dit is een drama voor iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties