Reactie Houben: "CL kan doorslag geven voor nieuwe coach"

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Houben: "CL kan doorslag geven voor nieuwe coach"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de overwinning tegen Maccabi Haifa troffen we een zeer gelukkige voorzitter Houben. Hij vindt de kwalificatie vooral belangrijk voor de sportieve uitstraling van Racing Genk.

Robby Morren vanuit Genk

"Ik voel me heel goed nu maar het was niet makkelijk. Het was tijdens de wedstrijd 120 minuten lang sterven. Toen die bal op de paal ging dacht ik even: 'Het zal toch niet waar zijn.'. We hebben wel wat geluk gehad", gaf de voorzitter eerlijk toe.

"De Champions League is natuurlijk belangrijk voor de spelers en ook voor ons als club. Niet zozeer financieel want we zijn een gezonde club, het geld is niet echt noodzakelijk, maar het is wel belangrijk voor onze sportieve uitstraling in Europa."

Nieuwe coach
"We zullen nu nog versterkingen halen maar dat zouden we sowieso gedaan hebben. Dat we Champions League spelen kan misschien wel de doorslag geven voor een nieuwe coach."

Vercauteren
Een opgemerkte toeschouwer was ex-trainer Vercauteren. "Ik weet dat Vercauteren in het stadion was. Hij heeft me opgebeld voor de match en ook na de match om te feliciteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties