Daerden: "Mijn aandelen moeten weer stijgen"

Jarryd Naegels
| 18 reacties
Daerden: "Mijn aandelen moeten weer stijgen"
Foto: © SC

Koen Daerden is vastberaden om zich bij STVV weer in de kijker te spelen. De middenvelder hoopt op een rustig seizoen. "Ik heb geen zin om tegen de degradatie te vechten."

Bij Standard beleefde Daerden niet de gelukkigste periode uit zijn leven. De voormalige speler van Racing Genk en Club Brugge moest er vechten om niet in de B-kern te belanden. "Als je voelt dat ze je zelfs op training negeren, is er een grens bereikt."

"Mijn grootste verbazing was dat ze me in januari aantrokken en me negen maanden later aan de kant schoven. Ik vocht terug, maar er was iets gebroken", zegt Daerden in HLN. "Ik voelde meteen dat het verkeerd zat tussen de groep en de trainer."

De middenvelder blikt niet graag terug op die tijd uit zijn loopbaan. "Het hele verhaal was uitgeblust. Alle aandacht ging naar Europa en daaraan mocht ik niet deelnemen. Ook privé zat het niet goed", aldus Daerden. "Ik maakte in mijn familie drie overlijdens mee op zes maanden tijd."

In Sint-Truiden wil hij zijn carrière opnieuw lanceren. "Ik wil hier een rustig seizoen draaien. Ik ben niet van plan om degradatievoetbal te spelen. Het is de bedoeling dat de aandelen van Daerden weer wat stijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties