Chevalier: "Dag en nacht verschil"

Tomas Taecke
| 10 reacties
Chevalier: "Dag en nacht verschil"
Foto: © SC

Teddy Chevalier kende een lastig seizoen maar voelt zich opnieuw goed in zijn sas bij Zulte Waregem. "Vorig seizoen bereikten we echt een dieptepunt", laat de Fransman zijn licht schijnen over een persoonlijk en collectief rampjaar.

Chevalier praat na enkele maanden opnieuw met de pers. Na een bizar ongeval waarbij in zijn parkeergarage waarbij hij zijn onderbenen verbrandde, stond de productiviteit van de aanvaller lang op een laag pitje.

"Lang heb ik de pers ontweken en was ik geënerveerd door verschillende zaken", steekt de Fransman van wal. "Ik had geen probleem met de pers maar wilde me concentreren op mijn terugkeer en een beetje met rust gelaten worden".

"In het tussenseizoen heb ik mezelf in vraag gesteld", gaat Chevalier verder. "Door mijn blessure kende ik een moeilijk seizoen en ook de ploeg draaide voor geen meter. De supporters lieten hun ongenoegen blijken. Tijdens het verlof heb ik overal bij stilgestaan en ben ik aan de terugkeer beginnen werken", aldus de Zulte Waregem-speler.

"Met de komst van Kalezic en de hervormingen in het bestuur zijn we echt met rasse schreden vooruitgang aan het boeken. Het is echt dag en nacht verschil in vergelijking met het vorig seizoen. Toen zat het echt fout in de kleedkamer en op het oefenterrein", vertelt Chevalier over de malaise destijds.

"Ondanks de mindere resultaten dit seizoen sluipt er geen angst in de rangen", staat Chevalier zijn coach bij. "We spelen sterk, brengen mooi voetbal, alleen de afwerking ontbreekt voorlopig. We krijgen kansen genoeg maar de efficiëntie is er voorlopig nog niet".

"De match op Beerschot zal zeker niet eenvoudig zijn. Het is een sterk team, we hebben er nog niet gewonnen denk ik de laatste jaren. Maar als je onze ploeg ziet, dan moeten we er altijd voor de drie punten gaan", is Teddy Chevalier zelfzeker.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties