Verhaeghe: "Club Brugge staat er weer"

Melissa Maes
| 113 reacties
Verhaeghe: "Club Brugge staat er weer"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Iets meer dan een halfjaar is Bart Verhaeghe al voorzitter van Club Brugge. Niet alleen de structuur veranderde, maar blauw-zwart begon ook vanaf nul aan een nieuwe ploeg te bouwen. "De lijn gaat crescendo."

“Er zijn af en toe kinderziektes, maar er is vooruitgang. De lijn gaat crescendo. We zijn al lang op zoek naar sportieve resultaten en naar onze roots. Onze slogan ‘No sweat, no glory!’ is hier een bewijs van”, zegt Bart Verhaeghe aan VRT.

"Maar nu staan we er weer, met realistische doelstellingen. En het kan alleen maar verbeteren. We zullen veel leren uit dit seizoen. De goeie dingen vergeet je snel, de slechte dingen blijven hangen. We weten dat het een rit zal worden met ups en downs."

"Er zijn veel nieuwe spelers en nieuwe culturen. Het vergt veel werk om die op korte termijn te integreren. Europees voetbal wordt als een extra belasting gezien, maar voor ons is dit een voordeel. Zo kunnen ze veel samenspelen."

"Veel samenspelen zal het groeiproces bevorderen. We houden ermee rekening dat het wisselvalligheid met zich zal meebrengen, maar goeie resultaten zullen het groeiproces nog versnellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties