De Ceulaer: "Erg frustrerende avond voor ons"

Melissa Maes
| 25 reacties
De Ceulaer: "Erg frustrerende avond voor ons"
Foto: © SC

Benjamin De Ceulaer bezorgde Lokeren een fantastisch doelpunt tegen Club Brugge, maar pakte ook een rode kaart. “Erg zure nasmaak na deze match.” Lokeren verloor met 1-2.

“Die goal was één van de mooiste doelpunten uit mijn carrière. Maar toch heb ik na deze match een erg zure nasmaak. Door die rode kaart heb ik het team in de steek gelaten, maar de kaart was niet verdiend”, aldus Benji De Ceulaer na de wedstrijd.

“Mijn eerste gele kaart kreeg ik voor protest, terwijl ik gewoon aan de ref ging melden dat hij handspel floot tegen mij en niet tegen de speler van Brugge die een veel opzichtiger hands maakte. De tweede kaart kreeg ik voor een tackle waarbij ik zowel de speler als de bal raakte. Het was mijn eerste sliding.”

“Hoeveel tackles hebben die van Brugge niet mogen uitvoeren zonder dat ze ervoor bestraft werden? Het was voor ons een erg frustrerende avond. We hebben nochtans een goeie match gespeeld en we hadden de kansen om het af te maken, maar we blijven met lege handen achter.”

“We hebben de punten wel nodig. Als je rekent op een gelijkspel en uiteindelijk verlies, dan is dat erg pijnlijk. Maar misschien goed dat er woensdag alweer een nieuwe match is. Hopelijk winnen we die wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties