Interview Buyens: "Ik moet dit dipje snel te boven komen"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Buyens: "Ik moet dit dipje snel te boven komen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Yoni Buyens heeft af te rekenen met een dipje, zo geeft hij zelf aan tegenover onze redactie. De nederlaag tegen Genk is zwaar aangekomen en Buyens is kritisch voor zichzelf maar strijdvaardig.

"Ik was natuurlijk ontgoocheld na de nederlaag tegen Genk. We hebben tijdens die wedstrijd fouten gemaakt, sommige afspraken werden niet nagekomen en dan wordt het moeilijk. Tegen Genk zat de wedstrijd tegen Hannover nog in de benen maar dat mag geen excuus zijn. Het ontbreekt ons nog aan automatismen maar dat moet over enkele weken in orde komen", aldus de middenvelder.

"In moeilijke momenten moeten er spelers zijn die opstaan en het voortouw nemen. Ik reken mezelf daarbij en ik heb dat niet gedaan. Ik was na de match tegen Genk ontgoocheld in mezelf. Ik was nochtans goed begonnen aan de wedstrijd maar nadat de partij even was stilgelegd, liep het niet meer voor mij. Het is nu aan mij om dit dipje snel boven te komen en de trainer te overtuigen van mijn kwaliteiten."

Woensdagavond ontvangen de Rouches Hoogstraten in de Beker van België. "Die wedstrijd moeten wij natuurlijk gewoon winnen en liefst ook met goed voetbal. Een nederlaag zou schandalig zijn. We moeten de supporters nu iets teruggeven na de ontgoocheling die ze opliepen tegen Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties