"Ik word echt ziek van al dat gepraat over Mignolet"

Fabian Morren
| 7 reacties
"Ik word echt ziek van al dat gepraat over Mignolet"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Zes verschillende doelmannen sinds het vertrek van Simon Mignolet. Dat is de balans bij Sint-Truiden. Zaterdag bewees Davino Verhulst met twee blunders dat er nog steeds een keepersprobleem is op Stayen.

"Mag ik even in de tegenaanval gaan? Ik word echt ziek van al dat gepraat over Mignolet", zegt verdediger Vincent Euvrard in GvA. "Voor elke keeper is het een straf om vergeleken te worden met Mignolet of Courtois. Dat zijn hoogst uitzonderlijke talenten die maar eens in de vijftig of honderd jaar bij een club passeren."

"Vorig seizoen hebben we met Volders, Van der Jeugt, Henkinet en Castro vier verschillende doelmannen gehad. Toch zijn we toen uit de zorgen gebleven door onze defensieve sterkte. Niet vergeten dat we slechts 20 goals hebben gemaakt. Normaal gezien, red je het daarmee niet. Dus we moeten mekaar niet met de vinger wijzen."

"Ook Verhulst verwijt ik niks", vervolgt Euvrard. "Hij zal zelf goed genoeg beseffen dat hij twee inschattingsfouten heeft gemaakt. Voor hemzelf is dit natuurlijk klote. Hij is nieuw, en voor de beeldvorming is dat faliekant. Hopelijk verjaagt hij woensdag de kater."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties