Maduro: "Wilde naar Espanyol"

Jim Bogaert
| 1 reacties
Maduro: "Wilde naar Espanyol"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hedwiges Maduro, de Nederlandse ex-Ajax middenvelder, zou wel eens aan zijn laatste maanden toe kunnen zijn bij Valencia. In 2007 maakte Maduro de overstap naar Spanje. Maar na drie succesvolle seizoenen lijkt er voor hem geen plaats meer in de basiself van Emery.

“Ik was vorige maand dicht bij een overstap naar Espanyol, waar ik alles zou mogen spelen. Jammer genoeg is de deal niet doorgegaan”, aldus Maduro op Ajax.nl. “Ook met het zicht op het EK 2012 zou de overstap naar Barcelona beter geweest zijn”, vindt de verdedigende middenvelder.

Maduro heeft het ook even over zijn trainer Uray Emery. “Hij roteert voortdurend. Tegen Barcelona kwam ik niet aan de bak, terwijl ik afgelopen zaterdag tegen Sevilla dan weer een hele match speelde. Je weet ook maar een uur voor de aftrap of je zal spelen. Op die manier houdt hij iedereen scherp. In al die jaren speelden we maar twee keer met dezelfde opstelling na mekaar.”

Valencia speelt donderdag thuis tegen Chelsea. Op de openingsspeeldag van het kampioenenbal haalde het slechts een scoreloos gelijkspel op Racing Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties