Update: Tévez ontkent weigering tot invallen

Jim Bogaert
| 10 reacties
Update: Tévez ontkent weigering tot invallen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Tévez ontkent dat hij gisteren weigerde in te vallen tegen Bayern München. "Dit moet een misverstand zijn", aldus de City-spits.

"Ik heb absoluut niet geweigerd om in te vallen. Dit moet een misverstand geweest zijn. Ik heb me opgewarmd en was klaar om te spelen. Het is nu het moment niet om uit te leggen waarom ik uiteindelijk niet op het veld kwam", vertelde Tevez aan Skysports.

Dat Tévez gefrustreerd is, blijkt uit het vervolg van zijn verklaring. "Vorig seizoen was ik nog topscorer in de Premier League en nu krijg ik geen speelkansen meer. Ik verdien het niet zo behandeld te worden", opent de Argentijn. "Ik wilde deze zomer vertrekken uit Engeland omdat ik mijn familie miste. Nu is mijn familie hier, maar krijg ik het vertouwen niet van mijn trainer."

Op de uitlatingen van Mancini die het volledig gehad heeft met zijn spits reageert Tévez laconiek: "Dat is een beslissing van de trainer. Ik ga akkoord. Maar ik ben altijd zo professioneel mogelijk geweest. Gisteren heb ik absoluut niet geweigerd om in te vallen", herhaalde Tévez nogmaals.

Bekijk hier de beelden van Tévez op de bank, druk discussiërend met zijn medebankzitters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties