Villas-Boas: "We verdienden echt wel meer"

Jim Bogaert
| 1 reacties
Villas-Boas: "We verdienden echt wel meer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een teleurgestelde Chelsea-manager Andre Villas-Boas vond na de Champions League-confrontatie met Valencia dat zijn team meer verdiende dan een 1-1 gelijkspel. De Blues gaven op het laatst nog een penalty weg die Valencia-topschutter Soldado benuttigde.

 "Jammer van die late goal", vertelde Villas-Boas aan Sky Sports. "We zetten een heel goede teamprestatie neer, maar worden uiteindelijk nog gestraft", aldus de coach over de penalty na handspel van Kalou.

"Zelfs na de 1-1 drukten we de Spanjaarden nog weg en creëerden we nog een unieke kans voor Anelka. We hadden echt wel meer verdiend", baalde de Portugees. "Winst had ons in een ideale uitgangspositie gebracht, met het zicht op de twee komende confrontaties tegen Genk."

Over Lampard, het club-icoon die in de Premier League niet altijd Villas-Boas' voorkeur geniet, wilde hij niet veel kwijt. "Hij speelde goed, net als de rest van het team, maar hij speelt eigenlijk altijd goed", aldus de Chelsea-manager die nog het meeste lof had voor Valencie-doelman Diego Alves. "Hij heeft vanavond met enkele uitstekende reddingen de uitslag bepaald. Mijn keeper Cech was goed, maar Alves was vandaag nog veel belangrijker voor zijn team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties