Beerschot klaar voor topper met nieuw clublied

Melissa Maes
| 65 reacties
Beerschot klaar voor topper met nieuw clublied
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagavond lanceert Beerschot vlak voor de thuiswedstrijd tegen Club Brugge een nieuw clublied: ‘WO Beerschot’. Het nummer moet de nieuwe hymne worden en zal telkens in het Olympisch Stadion weerklinken bij doelpunten van Beerschot.

De compositie van de zonnig klinkende groep Kremakawa, voormalig El Creme Glace Ques, kwam er dankzij de medewerking van enkele ‘friends’ en van Beerschot-spelers Hernan Losada en Sherjill MacDonald.

Dus Beerschot-supporters moeten zondag op tijd in het stadion zijn, want om kwart voor zes wordt het clublied live gepresenteerd door de band. De begeleidende clip zal vanaf zaterdag via de Facebook-pagina en de clubwebsite te zien zijn.

Ook Armata Viola heeft voor de topper een grote sfeeractie klaar. Het zoekt nog vrijwilligers die deze actie mee helpen voorbereiden. Iets voor jou? Dan kan je zaterdag vanaf elf uur u aanmelden aan Vak I.

Zondag is er wellicht ook hulp nodig. Op de website van Armata Viola zal te zien zijn of ze alsnog mensen kunnen gebruiken of niet.

Daarnaast zorgt ook sponsor Euphony voor leuke prijzen voor de aanwezige supporters. Zo geeft het twee shirts met handtekeningen weg en drie gsm’s. Hiervoor moet je ofwel op de stand van Euphony jouw gegevens achterlaten ofwel hier de gegevens invullen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties