Interview Juhasz: "Mbokani is heel belangrijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 82 reacties
Juhasz: "Mbokani is heel belangrijk"
Foto: © SC

Anderlecht staat momenteel alleen aan de leiding en dat kan Juhasz alleen maar toejuichen. De verdediger ziet dat het nu helemaal anders loopt dan vorig seizoen.

Dit seizoen loopt het een heel pak beter voor Anderlecht dan tijdens de play-offs van vorig seizoen.. "We staan met vertrouwen te voetballen. We hebben nu bij momenten wel het geluk dat we vorig jaar niet hadden", merkt Juhasz op.  

"Vorig jaar kenden we veel moeilijkheden maar dit jaar blijven we bespaard van al die blessures en de spelers verkeren in goede vorm. Hopelijk kunnen we dit zo houden want het seizoen is nog lang."

"We winnen nu ook matchen waarin ons spel minder is."
Juhasz

Anderlecht wint ook wedstrijden waarin het niet de beste ploeg is, zoals zondagavond in Genk. "Dat was een zware wedstrijd en heel belangrijke punten. Het lukt nu soms ook met minder voetbal voor ons." 

Mbokani
Het was Mbokani die de overwinning vastlegde met een mooie kopbalgoal. "De timing van Mbokani in luchtduels is de beste van de ganse competitie. Ik speel er op training ook niet graag tegen", lacht Juhasz. "Mbokani is heel belangrijk voor onze manier van spelen."

De Hongaarse verdediger weet dat Anderlecht dit seizoen aanvallend zeer goed gewapend is. "Als wij de nul kunnen houden, zijn we al halfweg want we hebben veel spelers lopen die een goal kunnen maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties