Genk heeft defensieve zorgen: ook Tözser niet helemaal fit

Robby Morren
Robby Morren
| 29 reacties
Genk heeft defensieve zorgen: ook Tözser niet helemaal fit
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De ziekenboeg bij Racing Genk puilt momenteel uit. Vooral achterin stapelen de problemen zich op. Nu liet ook stand-in verdediger Tözser ons weten dat hij niet pijnvrij voetbalt.

Robby Morren in Genk

Na het uitvallen van Joneleit, Simaeys en Nadson, moest Daniel Tözser de voorbije wedstrijden centraal achterin depanneren. Dat zal hij ook tegen Chelsea moeten doen maar ook de Hongaar kan momenteel niet zonder pijn voetballen.

Hij wijst naar de streek rond zijn ribben om aan te geven waar het pijn doet. "Het is aan de ribben of net eronder. Om tegen Lokeren te spelen heb ik pillen moeten nemen maar nu voel ik de pijn nog steeds. Soms heb ik moeilijkheden om te ademen. Nu moet ik sterkere pijnstillers nemen", aldus Tözser die tegen Chelsea wel aan de aftrap zal komen.

"Joneleit zal dit seizoen wellicht niet meer voetballen"
Mario Been

Nadson en Joneleit
Mario Been liet weten dat Nadson goed herstelt maar de coach wil niet het risico nemen hem te vroeg te brengen. "De komende wedstrijden in de competitie zijn heel belangrijk om de achterstand met de top niet te groot te laten worden. Daarom wil ik geen risico lopen met Nadson en voorzichtig zijn, temeer omdat Joneleit dit seizoen wellicht niet meer zal voetballen", legt de Nederlander uit.

Masuero
Nieuwe aanwinst Masuero speelde tegen Lokeren voor het eerst en maakte daarbij een uitstekende indruk op zijn coach. "Masuero heeft me niet teleurgesteld, hij is een winnaar. Hij heeft me aangenaam verrast tegen Lokeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties