Interview Wat denkt De Bruyne over partij tegen Chelsea?

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Wat denkt De Bruyne over partij tegen Chelsea?
Foto: © SC

In de agenda van Kevin De Bruyne staat woensdag met stip genoteerd. Dan neemt hij het met Racing Genk op tegen Chelsea, mogelijk zijn toekomstige club. "Wat in januari gebeurt, zullen we dan wel zien", reageert hij.

Robby Morren in Genk

De Bruyne stond tijdens de voorbije transferperiode heel dicht bij een overgang naar de Engelse topclub. "Chelsea was toen het enige concrete", reageert hij. Het wordt dan ook een bijzondere wedstrijd voor De Bruyne, tegen mogelijk zijn toekomstige werkgever. "Wat in januari of later gebeurt, zullen we dan wel zien. Ik zal nu vooral blij zijn als ik eens een periode zonder blessureleed kan voetballen."

Wat de flankspeler verwacht van de wedstrijd? "Chelsea is een wereldploeg en niemand verwacht dat wij tegen hen iets zullen rapen. We moeten gewoon een goede match spelen en we moeten ervan genieten en je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren."

"We hebben in de Champions League nog maar 1 op 6 gehaald maar we hebben in die twee wedstrijden toch getoond dat we onze plaats in die competitie verdienen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties