Groep B: Inter wipt naar eerste plaats, Lille laatste

Melissa Maes
| 10 reacties
Groep B: Inter wipt naar eerste plaats, Lille laatste
Foto: © SC

In Groep B stond om 18 uur CSKA Moskou - Trabzonspor op het programma. Beide clubs hebben nu vier punten na de 3-0-overwinning van de thuisploeg. Hazard verloor met Lille met het kleinste verschil van Inter en staat laatste.

CSKA Moskou – Trabzonspor (3-0)
De thuisploeg doet een goeie zaak in Groep B door te winnen van Trabzonspor. CSKA Moskou komt voorlopig naast de Turken te staan met vier punten. Doumbia bracht de Russische club net voor het halfuur op voorsprong.

Het bleef lang spannend, maar een kwartier voor tijd bracht de ingevallen Cauna de 2-0 op het scorebord. Dat gaf Doumbia opnieuw inspiratie om niet veel later zijn tweede van de avond tussen de palen te werken. Met vier doelpunten in drie matchen wordt de Ivoriaan topscorer in de Champions League.

Lille - Internazionale (0-1)
Internazionale speelde dinsdagavond zijn honderdste match in de Champions League. De wedstrijd verliep goed voor de club uit Milaan. In de eerste helft scoorde Pazzini het enige doelpunt van het duel.

Hazard en zijn ploegmaats laten dure punten liggen tegen Internazionale. Lille staat nu laatste in Groep B met twee punten. Internazionale wipt over Trabzonspor en CSKA Moskou met zes punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties