Interview "De beker is de kortste weg naar Europa"

Fabian Morren
| 11 reacties
"De beker is de kortste weg naar Europa"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk hield de crisis buiten door afgelopen weekend met 2-0 te winnen van Bergen. De landskampioen wil aan die zege vanavond een vervolg breien in de beker tegen Lierse. "Een belangrijke match."

Genk is nog op drie fronten actief: de competitie, de Champions League en ook de beker. En dat laatste toernooi neemt de club meer dan serieus. "We zijn deze opeenvolging van wedstrijden niet gewoon", geeft Jelle Vossen toe. "Het is een heel belangrijke match, maar een makkie wordt het niet tegen Lierse."

Ook Daniel Tözser onderschat de tegenstander niet. "Lierse zit in een moeiljike periode, maar de cup is voor ons de kortste weg naar Europa", beseft de Hongaar. "Dit is belangrijk voor de club en de fans. Genk heeft toch een traditie in de beker. Ik hoop dat er net zoveel fans als in de competitie komen opdagen."

Mario Been herhaalde de woorden van zijn speler. "De beker is de kortste weg naar Europa. Het is dus ongelooflijk belangrijk dat we er weer staan. We moeten professioneel zijn en ons gewoon plaatsen", aldus de Nederlandse coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties