Interview Pavlovic:"Het klikt met Gertjan"

Jim Bogaert
| 1 reacties
Pavlovic:"Het klikt met Gertjan"
Foto: © SC

Nebojsa Pavlovic keert zaterdag nog eens terug naar Daknam, de plaats waar hij twee seizoenen lang Leekens diende. "Speciaal zal het niet meer zijn", blikt de Servische kapitein van Kortrijk vooruit.

Na drie seizoenen Gent wilde Leekens hem terug bij Lokeren waar hij twee seizoenen titularis was. "Er spelen ondertussen heel wat nieuwe spelers bij Lokeren. Veel zal het me niet meer doen," klinkt het bij Pavlovic. "Lokeren is een heel goed team en wordt een aartsmoeilijke verplaatsing. Misschien mogen we wel blij zijn als we zaterdagavond met een punt richting Kortrijk terugkeren. We doen het al niet zo schitterend buitenshuis."

Dit seizoen vormt Pavlovic met Demets een duo rond de middencirkel. Een combinatie dat, vooral thuis, succesvol lijkt uit te pakken. "Het klikt inderdaad met Gertjan. Hij doet het uitstekend centraal naast mij. Het is zonder enige twijfel zijn beste positie. Het zit ook goed in zijn hoofdje", aldus Pavlovic die toegeeft wekelijks nog heel wat op te steken van assistent-trainer Vanderhaeghe.

"Alles wat hij me zegt, probeer ik snel op te pikken. Zijn ervaring is van levensbelang voor spelers als Gertjan en mij, maar ook voor alle andere Kortrijk-spelers", besluit de Kortrijkse stofzuiger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties