Reactie Koster: "Toch kan ik de spelers weinig verwijten"

Fabian Morren
| 257 reacties
Koster: "Toch kan ik de spelers weinig verwijten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor voor de vierde keer op rij en zit duidelijk met een probleem. Tegen Genk gaf het en 4-2-voorsprong nog weg. "Dit is een mentale tik", weet trainer Adrie Koster.

Fabian Morren in Brugge

Club keek al heel snel tegen een achterstand aan. "We kwamen nadien wel beter in de wedstrijd en kregen vijf, zes mogelijkheden om te scoren", weet Adrie Koster. Het bleef echter bij slechts één doelpunt voor blauw-zwart. "Daarna raakten we de grip op de wedstrijd weer kwijt. We werden ook slordig. Dat hebben we ook aangegeven tijdens de rust."

Ondanks de thuisploeg weer op voorsprong kwam, gaf het de zege toch nog weg. "Wij zitten in een moeilijke fase, dat lijkt me duidelijk. Ik kan de spelers weinig verwijten. Van een middenvelder kan je niet zomaar een verdediger maken. We zitten in een moeilijk moment. We hebben vier wedstrijden op rij niet kunnen winnen, met behoorlijke uitslagen", verwijst Koster naar de wel erg hoge scores (eerder deze week nog 4-4 tegen AA Gent, red.). Dit is een mentale tik, maar het is nu niet anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties