Interview Wood: "Opnieuw heftig duel tegen Club Brugge"

Melissa Maes
| 7 reacties
Wood: "Opnieuw heftig duel tegen Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Birmingham City-aanvaller Chris Wood kijkt uit naar de komst van Club Brugge voor de terugwedstrijd in de Europa League. "Het zal opnieuw een heftig duel worden", garandeert Wood onze redactie.

“Ik kijk met veel plezier terug naar die wedstrijd in Brugge”, lacht Chris Wood. De ‘killer’ scoorde de winning goal in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd. “Dat was fantastisch voor ons en de fans.”

“Eens terug in Birmingham werden we door heel wat thuisgebleven supporters warm ontvangen. Maar we hebben heus geen heldenstatus verworven”, aldus de negentienjarige Nieuw-Zeelander.

In het Jan Breydelstadion zagen 5600 meegereisde Birmingham-fans hun ploeg stunten. Hoe zal de sfeer in het Saint Andrews Stadium zijn? “We verwachten een enorme massa supporters. De wedstrijd zal opnieuw heftig worden”, grijnst Wood.

Pablo Ibanez knalde met zijn hoofd tegen dat van Joseph Akpala en bleef minutenlang knock-out liggen. De Spanjaard hield er ‘slechts’ een hersenschudding aan over. “Hij stelt het nu goed. Pablo traint opnieuw en is normaal klaar voor de wedstrijd van donderdag.”

Adrie Koster werd zondag ontslagen als trainer van Club Brugge, maar dat ziet de uitgeleende aanvaller van West Bromwich Albion niet meteen als een voordeel. “Zulke dingen gebeuren nu eenmaal in het voetbal. De ploeg van Club Brugge kan op twee manieren omgaan met die situatie, positief of negatief.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties