Keane: "Mijn laatste kans op eindronde"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Keane: "Mijn laatste kans op eindronde"
Foto: © SC

Robbie Keane wil Ierland voorbij Estland naar het EK in Polen en Oekraïne loodsen. Voor de Ierse aanvaller is het de laatste kans op een groot kampioenschap.

"De sfeer in de groep is uitermate ontspannen", zegt Keane voor de eerste confrontatie van het tweeluik tegen Estland. "Dat komt vooral door ervaring. We hebben dit al zo vaak meegemaakt; denk maar aan de barragewedstrijden tegen Frankrijk in de vorige campagne", aldus de aanvoerder.

"Voor jongens zoals Shay Given, Richard Dunne en mijzelf is dit de laatste kans om een groot kampioenschap te spelen", weet de LA Galaxy-speler. "We hebben er hard voor gewerkt en mogen dit nu niet uit onze handen laten glippen".

"Kwalificatie zou het land een enorme boost kunnen geven", geeft Keane uiteindelijk mee die nog niet weet wie zijn spitsbroeder vrijdagavond zal worden. Trapattoni gaf zijn opstelling min of meer vrij maar heeft nog twijfels rond zijn tweede aanvaller. De Italiaanse bondscoach van Ierland moet nog kiezen tussen Jonathan Walters of Simon Cox.

Stephen Kelly zal de geblesseerde rechtsachter John O'Shea vervangen en ook Stephen ward is er opnieuw bij na zijn schorsing.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Ierland is favoriet. Een gokje op Estland daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Ierland de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro, Estland levert u 540 euro op.

Maak de derby Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties