Man. City raast verder na zege tegen Newcastle

Sam Soetaers
| 13 reacties

Manchester City mag dan al een recordverlies geleden hebben, sportief blijft het de club voor de wind gaan. Zaterdagmiddag werd er alweer gewonnen van Newcastle. Ook Arsenal won zijn wedstrijd na een nipte zege tegen Norwich.

Manchester City kende weinig problemen met Newcastle, de derde in de rangschikking. Net voor rust scoorde de thuisploeg twee keer op drie minuten tijd. Balotelli trof raak vanop de stip en Richards legde 2-0 ruststand vast. Na de koffie liep City verder uit door opnieuw een strafschopdoelpunt, dit keer gescoord door Agüero. In de slotfase kon Gosling nog milderen tot 3-1. Bij Manchester City speelde Kompany de hele wedstrijd mee.

Ook Arsenal heeft de goede vorm weer beet. The Gunners boekten een nipte zege op Norwich. De thuisploeg nam op het kwartier de leiding na een goal van Morison. Arsenal boog de achterstand nog om in een zege na twee goals van van Persie. Vermaelen maakte de negentig minuten rond.