Reactie Sidibé: "Keuze van de trainer aanvaarden"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Sidibé: "Keuze van de trainer aanvaarden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahima Sidibé viel in en tekende in de slotfase van een dramatische Lokeren - Beerschot de gelijkmaker aan. De spits legt zich neer bij de keuzes van zijn trainer Jacky Mathijssen.

Tomas Taecke in Lokeren

Sidibé tekende zaterdagavond zijn vijfde seizoenstreffer aan en pakte zo voor Beerschot in extremis een punt op Lokeren. De invaller legde zich neer bij een plaats op de bank.

"Ik sta ter beschikking van Beerschot en probeer mijn taken zo goed mogelijk uit te voeren", gaf de doelpuntenmaker aan na afloop van de wedstrijd. "Ik leg mij neer bij de keuzes van de trainer en heb mijn invallersstatus aanvaard", aldus Sidibé.

"De verdediging van Lokeren is niet zo snel, daardoor koos Mathijssen voor snellere aanvallers, zoals MacDonald en Porokara. Als ik dan in het veld kom, probeer ik dat zo goed mogelijk te doen. Bij mijn eerste kans heb ik niet getwijfeld en de bal tegen de touwen geschoten".

"Het was zwak vandaag, maar we mogen niet vergeten dat Lokeren thuis moeilijk te ontwrichten is. Vorig seizoen speelden ze play-off 1 met ongeveer dezelfde ploeg", voegt Sidibé eraan toe.

"We zijn al lang ongeslagen op het Kiel en zullen ook tegen Kortrijk die reeks in stand houden. Voor het seizoen was het enige objectief een degelijke ploeg vormen, nu leunen we dicht tegen een play-off 1-ticket aan", aldus Ibrahima Sidibé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties