Groep B: Pakt Hazard met Lille eerste driepunter?

Melissa Maes
| 4 reacties
Groep B: Pakt Hazard met Lille eerste driepunter?
Foto: © SC

Lille komt dinsdagavond op bezoek bij CSKA Moskou. De ploeg van Eden Hazard kan maar beter winnen als het nog iets wil beteken in de Champions League. De andere partij in Groep B gaat tussen Trabzonspor en Internazionale.

CSKA Moskou staat momenteel tweede met vijf punten, dat zijn er vier minder dan leider Internazionale. Lille moet zich tevreden stellen met de laatste plaats en twee punten. De doelman van de Franse club, Mickaël Landreau heeft alvast zin in het duel.

“We kunnen niet wachten om te spelen. Dat is fantastisch aan voetbal, wanneer je niet zeker bent of je al dan niet een goed resultaat zal neerzetten. Het zal een leuke match worden, eentje waar veel op het spel staat.”

Internazionale mag vanavond nog verliezen, het blijft leider in Groep B. Tegenstander Trabzonspor kan zich ook nog kwalificeren voor de achtste finales, derde met vijf punten, en zal er alles aan doen om die belangrijke drie punten te pakken.

Dat weet ook Inter-coach Claudio Ranieri. “Zij zullen vechten tot de laatste minuut, dat beseffen we maar al te goed. Wij hebben goed getraind en we zullen er alles aan doen om te winnen. Het is belangrijk dat we niet verliezen, maar dat betekent niet dat we niet gelukkig zouden zijn met een gelijkspel.”

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Internazionale en CSKA Moskou zijn favoriet. Een gokje op Trabzonspor of Lille daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Internazionale de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro, CSKA Moskou levert u 337,50 euro op. Bij winst van Trabzonspor wint u 420 euro en bij een zege van Lille krijgt u 465 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties