Groep G: Neemt Lombaerts leidersplaats over?

Melissa Maes
| 2 reacties
Groep G: Neemt Lombaerts leidersplaats over?
Foto: © SC

Shakhtar Donetsk staat op de laatste plaats met twee puntjes. FC Porto met Steven Defour doet het met vier punten iets beter. Nicolas Lombaerts staat met Zenit Sint-Petersburg op de tweede plek en neemt het vanavond op tegen verrassende leider FC Apoel.

FC Porto-trainer Vitor Pereira heeft vertrouwen in het duel tegen Shakhtar Donetsk. “Momenteel zitten we in onze beste vorm. Porto moet winnen om door te stoten naar de volgende ronde. We zullen snel en aanvallend voetbal brengen.”

“Ik ben me er ook van bewust dat Shakhtar alles zal geven om deze wedstrijd te winnen. Onze tegenstander zal risico’s nemen. Daar moeten we voorzichtig voor zijn. Ik heb vertrouwen in onze ploeg en in de talenten van onze spelers.”

Met slechts een punt verschil neemt Nicolas Lombaerts het vanavond met Zenit op tegen FC Apoel. “Het is belangrijk dat we vanaf de eerste minuut goed voetbal brengen. Onze focus ligt op de volgende ronde te bereiken.”

“We zijn wel verrast door de prestaties van Apoel. Ze brengen mooie combinaties en spelen aanvallend voetbal. Ik kan alleen maar hopen dat wij vanavond de leidersplaats van Apoel overnemen.”

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Shakhtar Donetsk en Zenit Sint-Petersburg zijn favoriet. Een gokje op FC Porto of FC Apoel daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Shakhtar Donetsk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 367,50 euro bij een gok van 150 euro, Zenit Sint-Petersburg levert u 216 euro op. Bij winst van FC Porto wint u 405 euro en bij een zege van FC Apoel krijgt u 1125 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties