Interview Kagelmacher: "Ik zit goed bij Beerschot"

Fabian Morren
| 95 reacties
Kagelmacher: "Ik zit goed bij Beerschot"
Foto: © SC

Beerschot heeft een tumultueze week achter de rug. Onze redactie had daarom een gesprek met Gary Kagelmacher. "We willen de Beker van België winnen."

Gary Kagelmacher speelt sinds 2010 voor Beerschot. Na een seizoen werd de Uruguayaanse verdediger al gepromoveerd tot aanvoerder van het team. Als het over transfers gaat, duikt zijn naam vaak op. Kagelmacher is dan ook één van de sterkhouders op het Kiel. De slechte financiële situatie zou een aanleiding kunnen zijn voor een transfer. Zo denkt Kagelmacher zelf echter niet. "Ach, het komt hier wel in orde."

Over een transfer:
"Ik ben niet verkocht, zoals wordt beweerd. Er is zelfs geen concrete interesse. Ik zit hier goed en hoef niet per se weg. Ik heb het volste vertrouwen in het Beerschot-project. De spelers zijn er allemaal gerust in dat het in orde komt."

Over zijn ambities: 
"We moeten nu vrijdag van Genk winnen om zo nog eens de supporters te verwennen. Genk heeft twee matchen verloren en wij hebben thuis ook verloren na bijna een vol jaar. Het zal dus voor beide ploegen belangrijk zijn om te winnen. De ultieme ambitie is nu om de Beker van België te winnen. We hebben daar de ploeg voor en dit jaar zijn al vele topfavorieten uitgeschakeld."  

Over de fans:   
"De fans zijn voor ons heel belangrijk. Door tickets te kopen steunen de fans ook de club. Door hun steun worden de spelers dan weer beter. Tegen Genk hopen we dan ook terug voor een vol stadion te spelen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties